Kalendariet

Här på Likströms kalendarium kan du se när det händer något i lokalen och om den är bokad för spel samt själv göra bokningar för spelmöten och träffar. För att kunna boka lokalen och låna nyckel till den samma måste du givetvis vara medlem, vilket du blir genom att betala medlemsavgiften. För information om hur du bokar lokalen klicka här.


Så här bokar du

Lokalen har två rum som går att boka var för sig: Rollspelsrummet (i första hand avsett för rollspel) och bordspelsrummet (passar bäst för figurspel, kortspel och brädspel). Du bokar rum i lokalen genom att fylla i ett formulär nedan där du anger Datum, Tid, Aktivitet (och om den är Öppen/Sluten) och Vem som bokar. Därefter kontaktar du en av nyckelpersonerna för lån av nyckel. Tänk på att visa varandra hänsyn när bägge rummen används samtidigt – det vill säga inget onödigt spring och tänk på ljudvolymen så att ni inte stör de i rummet bredvid.
Lokalen och rummen står givetvis fria att användas för hastigt påkomna spel och träffar utan att behöva bokas på förhand, men om någon dyker upp som har bokat så får du vackert ge plats…

Du måste vara inloggad som medlem för att kunna boka [Logga in]